Website bouwen in Amsterdam

Amsterdammers hebben geen gebrek aan opties als het gaat om het bouwen van websites. Met een stad die technologisch zo geavanceerd is als Amsterdam, hebben bedrijven en particulieren meerdere bronnen en diensten om uit te kiezen om de perfecte site voor hun behoeften te bouwen

Website laten maken in Amsterdam ?

Een website laten maken in Amsterdam kan al voor € 158,–

Webdesign in Amsterdam

Heel veel website bouwers beloven veel maar komen met weinig, van een simpele template waar je zelf maar je tekst in moet passen ; of plaatjes die niet makkelijk aan te passen zijn aan je content. Alles verschuift en je zit met je handen in het haar, wat nu.

Flexibel webdesign zouden wij ons produkt willen noemen. Als je een website wil hebben in de regio Amsterdam helpen wij u graag met het bouwen van uw website.

Niet Alleen bouwen we de website voor U, maar ook voor de hosting bent u bij ons in goede handen.

Wij werken uitsluitend me hoogwaardige servers en weten alles over het configureren van een server, iets wat uniek is voor een webdesign buro. Welke vaak wel veel verstand hebben van design, maar niet hoe ze uw website ook online houden als je echt veel bezoekers gaat krijgen.

Deze unieke dienst kunnen wij leveren omdat we samen met 040Hosting uit Eindhoven werken met jaren expertise in het hosten van grote evenementen, media bedrijven, bekende nederlanders maar ook b.v. amerikaanse artiesten en webwinkels van klein tot zeer groot.

Responsive Design

Website werkt goed op zowel de PC, Tablet en Mobiel het past zich automatisch aan. Dit heet Responsive Design.

Wordpress

Bouwen doen we uw site in het WordPress CMS een groot CMS systeem wat vroeger vooral bekend was onder bloggers, maar het is ook een uitstekende keuze voor uw website.

U

Google Vriendelijk

SEO zit ingebakken in onze DNA maar ook in de door ons gebouwde websites. SSL, HTTP/2, SEO, en Snelheid dat zijn enkele van de keywords die belangrijk zijn voor Google.

Amsterdam

De hoofdstad van NEDERLAND

Niet alleen maken wij websites voor Amsterdammers maar voor wie dan ook in Nederland en zelfs ver daar buiten, zo hebben we klanten over de hele wereld, iedereen met zijn eigen cultuur en gewoontes. Deze kennis maakt het voor ons gemakkelijker om ons in uw situatie in te leven en dus voor u de website te bouwen die u graag ziet, of dat nu is voor een bezoeker uit Amsterdam of ver daar buiten.

Bekijk wat wij te bieden hebben

Waarom kiest U ikwilnueenwebsite.nl

Waarom zou u als Amsterdammer kiezen voor ikwilnueenwebsite.nl? Die keuze is niet zo moeilijk als hij lijkt.

Werkzaam in de regio Amsterdam

Professioneel Design

Makkelijk zelf updaten

Super snelle Hosting

Responsive Design

Vraag uw gratis offerte aan