Over Ik wil nu een website .nl

Onze websites worden gebouwd in het populaire en professionele WordPress pakket, waardoor ook u eenvoudig aanpassingen kan maken aan uw teksten of foto’s

Over Ik wil nu een website .nl

Onze websites worden gebouwd in het populaire en professionele WordPress pakket, waardoor ook u eenvoudig aanpassingen kan maken aan uw teksten of foto’s

Dit is ons verhaal

Graag introduceren wij onszelf aan u

Wij zijn een web hosting provider en zijn al meer dan 15 jaar actief met ons bedrijf onder de naam 040Hosting, heel vaak krijgen wij de vraag van het MKB om een eenvoudige niet te dure website te bouwen en te onderhouden.

Omdat we deze vraag steeds vaker krijgen hebben we besloten om deze dienst aan te bieden in combinatie met onze hosting pakketten. Dit wil zeggen dat u alles wat u nodig heeft om uw online identiteit op te bouwen onder 1 dak heeft. Snel & Makkelijk dus.

Wij zijn er voor iedereen, de Startup, het MKB bedrijf of de ZZPer of zelfs de multi-national.

  • of u nu een loodgieter bent
  • een winkel eigenaar in de binnenstad die online zijn deuren wil openen
  • een administratie kantoor
  • of de nieuwste VR handschoen hebt uitgevonden.

Alles is mogelijk. Omdat ik wil nu een website .nl onderdeel is van 040Hosting kunnen wij u een compleet pakket aanbieden van website tot hosting met de juiste technische kennis. Uiteraard gebruiken wij voor de hosting onze eigen snelste servers en technische snufjes ook de beveiliging die wij hoog in het vaandel hebben staan is uiteraard goed geregeld.

Mocht u nog vragen hebben dan kan u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Bouwen aan uw online indentiteit

Hoe u gebruik kan maken van onze diensten

Er is tegenwoordig niets zo belangrijk als online gevonden te worden, niet alleen via de webbrowser op de laptop of computer, maar ook op tablets en smartphones.Uw site moet dus de nodige informatie op al deze apparaten goed kunnen weergeven. Wist u dat websites steeds vaker met mobiel of tablet worden geraadpleegd gemiddeld wel 3x zo veel als met een PC, maar nog belangrijker dat bezoekers met een mobiel apparaat meteen afhaken als uw website niet werkt op hun device

  • Klanten kijken vaak even snel wat de openingstijden zijn van uw bedrijf
  • Zoeken uw telefoon nummer of contact gegevens.
  • Of willen snel wat meer over uw bedrijf leren.

Er hoeft dus niet altijd een grote website gebouwd te worden zolang de klant u maar kan vinden, voor het ene bedrijf is een online visite kaartje al meer dan voldoende voor de ander is er iets meer content aan te bevelen, ga in de schoenen van uw klant staan en kijk eens kritisch naar wat de klant wil weten als hij opzoek is naar informatie over uw product of dienst. Het hebben van een website dat zowel op een desktop computer als op mobiele apparaten werkt is tegenwoordig geen luxe meer, maar noodzakelijk.

Het zelf bouwen en beheren van een website kan veel tijd kosten, vooral als u zich ook nog zorgen moet gaan maken over de technische beveiliging van uw site die 24×7 bereikbaar is.

Hier kan ikwilnueenwebsite.nl u mee helpen, wij zorgen voor de bouw en beveiliging. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Vraag uw gratis offerte aan

7 + 4 =