Gratis Website Maken

Gratis website maken, kan dat, en hoe maak ik dat dan ?

Vraag uw gratis offerte aan

9 + 5 =

Gratis een website maken

Gratis een website maken, dat kan, maar wat heb je nodig en waar moet je aan denken.

” Een GOEDE website laten maken kan al vanaf € 158 “

Is gratis goedkoop?

Eerlijk is eerlijk, we proberen allemaal natuurlijk zo goedkoop mogelijk onze diensten in te kopen, er zal niet vaak een klant voorbij komen die zegt, jij bent de duurste dus ik koop bij jou. Maar is een gratis website nu eigenlijk wel zo goedkoop ?  Wat zijn de minimale kosten bij bovengenoemde “gratis” website bouwers.

 

Als je uitgaat van een hosting + domein + email + zelf bouwen website en het goedkoopste pakket zonder reclame van deze bouwers op 5 Februari 2019 kom je uit op het volgende:

 

Weebly vanaf € 84,00 per jaar (exclusief email)
Wix vanaf € 102,00 per jaar (exclusief email)
Jimdo vanaf € 108,00 per jaar (exclusief email)
040Hosting vanaf € 60,00 per jaar (inclusief email) (op basis van .nl domein)

 

En de kosten om een website door ikwilnueenwebsite.nl te maken beginnen bij € 158,00 als je zelf nog moet leren hoe je een site moet bouwen en bedenken wat werkt en wat niet, dan zijn de kosten natuurlijk veel en veel hoger.

 

Waarom nemen we de gratis pakketen niet mee in het bovenstaande voorbeeld?

Deze pakketten zijn voorzien van reclame en niet een eigen domein, dit is net zoiets als in een andere stad op een willekeurige winkel een poster plakken dat u uw product verkoopt in een andere stad. Als u echt een eigen website wil, is dit in niet wat u nodig heeft en zou het apels met peren vergelijken zijn.

Bekijk wat wij te bieden hebben

Waarom kiest U ikwilnueenwebsite.nl

Omdat wij ervaring hebben in het bouwen EN hosten van websites, van klein tot zeer groot, wij bouwen uw website, beheren het CMS, hosten uw content, en zijn er voor u mocht er iets aangepast moeten worden, dat kan dan niet gratis, maar wel goedkoop. De eenige extra kosten die er eventueel zijn is de grote van de website maar is altijd duidelijk en overzichtelijk. U heeft geen verrassingen.

Werkzaam in de regio

Professioneel Design

Makkelijk zelf updaten

Specialist in web hosting

Responsive Design

Vraag uw gratis offerte aan

9 + 7 =