Kan je een Gratis
Website Maken ?

Gratis een website maken

Gratis een website maken, dat kan, maar wat heb je nodig en waar moet je aan denken.

” Een GOEDE website laten maken kan al vanaf € 175 “

Is gratis goedkoop?

Eerlijk is eerlijk, we proberen allemaal natuurlijk zo goedkoop mogelijk onze diensten in te kopen, er zal niet vaak een klant voorbij komen die zegt, jij bent de duurste dus ik koop bij jou. Maar is een gratis website nu eigenlijk wel zo goedkoop ?  Wat zijn de minimale kosten bij de zogenaamde “gratis” website bouwers.

 

Als je uitgaat van een hosting + domein + email + zelf bouwen website en het goedkoopste pakket zonder reclame van deze bouwers op 18 Mei 2024 kom je uit op het volgende:

 

Weebly vanaf € 168,00 per jaar (exclusief email)
Wix vanaf € 204,00 per jaar (exclusief email)
Jimdo vanaf € 132,00 per jaar (exclusief email)
040Hosting vanaf € 36,00 per jaar (inclusief email) (op basis van .nl domein)

 

Met ikwilnueenwebsite.nl kun je een professioneel gebouwde website hebben voor slechts € 175,00 (eenmalig , € 105,00 voor hosting en updates per jaar daarna) inclusief web hosting en email, zodat je site klaar is voor gebruik! Of, als tijd geen probleem is en je zelf de kneepjes van het vak wilt leren, dan kost het ontwikkelen van je eigen website niets extra – met kennis als onschatbare beloning, Je hebt dan natuurlijk wel web hosting nodig maar daar voor gaat u natuurlijk naar 040hosting! En als wij de website voor u mogen maken bent U natuurlijk de eigenaar van de website, waar bij Weebly, Wix en Jimdo om er een paar te noemen, je nooit ergens anders terecht kan want de sites werken alleen op hun platform en niet ergens anders.

 

Waarom nemen we de gratis pakketen niet mee in het bovenstaande voorbeeld?

Hoewel er een groot aantal goedkope webhostingdiensten zijn die schijnbaar gratis aanbiedingen doen, zijn daar vaak ongewenste voorwaarden aan verbonden, zoals opdringerige reclame of gebrek aan controle over je eigen domein. Dit soort diensten kan volstaan voor hobby-sites die je niet van plan bent professioneel te promoten – maar bedrijven moeten oppassen!

Bekijk wat wij te bieden hebben

Waarom kiest U voor ons ?

Omdat wij ervaring hebben in het bouwen EN hosten van websites, van klein tot zeer groot, wij bouwen uw website, beheren het CMS, hosten uw content, en zijn er voor u mocht er iets aangepast moeten worden, dat kan dan niet gratis, maar wel goedkoop. De eenige extra kosten die er eventueel zijn is de grote van de website maar is altijd duidelijk en overzichtelijk. U heeft geen verrassingen.

Werkzaam in de regio

Professioneel Design

Makkelijk zelf updaten

Specialist in web hosting

Responsive Design