Website laten maken
voor ZZP en MKB

Wil je een website laten maken voor ZZP en MKB, Bij ikwilnueenwebsite.nl begrijpen we dat het laten maken van een website veel vragen oproept. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet, inclusief onze antwoorden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website?

Bij ikwilnueenwebsite.nl beginnen onze websites vanaf €175. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en vereisten. Je kan meer informatie vinden onder het menu kopje ‘Kosten’  maar je kan natuurlijk ook even contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

Hoe lang duurt het om een website te maken?

De tijd die nodig is om een website te maken varieert afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die u wenst. Gemiddeld duurt het proces enkele weken, maar dit kan korter of langer zijn afhankelijk van uw project.

Welke informatie en materialen moet ik aanleveren voor de website?

Voor een soepele start hebben we content (teksten, afbeeldingen, logo’s), uw bedrijfsinformatie, en eventueel voorbeelden van websites die u mooi vindt nodig. Het is ook handig om een idee te hebben van de structuur en de pagina’s die u wilt. Hoe meer u kan aanleveren hoe sneller we aan de gang kunnen en uw website klaar is.

Kan de website eenvoudig door mijzelf bijgehouden worden?

Ja, wij werken voornamelijk met WordPress en indien gewenst met Joomla. Beide systemen zijn gebruiksvriendelijk en stellen u in staat om gemakkelijk zelf wijzigingen aan te brengen. Als het gaat om (security-) updates van het systeem, dat is standaard opgenomen in onze dienstverlening.

Is de website mobielvriendelijk (responsive)?

Absoluut, alle websites die wij ontwerpen zijn mobielvriendelijk en worden geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat uw klanten een geweldige ervaring hebben, ongeacht hoe ze uw website bezoeken. 

Welke CMS (Content Management System) gebruikt u?

Wij gebruiken voornamelijk WordPress en indien gewenst Joomla. Beide systemen zijn zeer flexibel en krachtig, ideaal voor verschillende soorten websites.

Hoe zit het met de beveiliging van de website?

Wij zorgen ervoor dat uw website goed beveiligd is door middel van regelmatige updates, beveiligingsplugins, en het implementeren van best practices om uw site te beschermen tegen bedreigingen. Wil je meer weten lees dan how we uw website altijd up to date houden.

Wat zijn de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Onze websites worden gebouwd met SEO in gedachten. We kunnen basis SEO-optimalisaties uitvoeren en u adviseren over verdere stappen die u kunt nemen om uw vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Kan ik later functionaliteiten toevoegen aan de website?

Ja, onze websites zijn schaalbaar en we kunnen later extra functionaliteiten toevoegen als uw bedrijfsbehoeften groeien.

Biedt u ook ondersteuning en onderhoud na de oplevering van de website?

Ja, wij bieden ondersteuning en onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en probleemloos blijft werken. Lees meer onder het kopje Onderhouds Gemak.

Welke hostingpakketten zijn beschikbaar en welke raden jullie aan?

Wij bieden verschillende hostingpakketten aan, afhankelijk van uw behoeften. We raden aan om te kiezen voor een pakket dat voldoende snelheid en opslagruimte biedt voor uw specifieke vereisten. Anders als bij de meeste website bouwers hebben wij alle techniek en kennis zelf in huis omdat we onderdeel zijn van 040Hosting een van de grote webhosting providers in Europe en Amerika. Meer weten lees dan over onze Blazing Fast Webhosting.

Kan ik mijn huidige domeinnaam behouden?

Ja, u kunt uw huidige domeinnaam behouden en we kunnen u helpen met het overzetten naar onze hostingdiensten indien nodig. Ook bieden wij bijna alle soorten domeinextenties aan die u zich maar kan bedenken. 

Welke designopties en -stijlen biedt u aan?

Wij bieden een breed scala aan designopties en -stijlen aan, van strak en modern tot klassiek en elegant. We werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw merk en doelgroep.

Wat gebeurt er als ik problemen ondervind met de website?

Als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met onze supportafdeling. We staan klaar om u te helpen en eventuele problemen snel op te lossen.

Heeft u referenties of voorbeelden van eerdere projecten

Ja, we hebben een portfolio met voorbeelden van eerdere projecten en referenties van tevreden klanten die we graag met u delen.

Hoe werkt het proces van ontwerp tot lancering?

Ons proces bestaat uit een aantal stappen: kennismaking en behoeftenanalyse, ontwerp en feedback, ontwikkeling, testen, en uiteindelijk de lancering van uw website. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte en betrekken u bij elke stap.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden en -opties?

We bieden flexibele betalingsvoorwaarden en -opties aan. Meestal vragen we een aanbetaling bij aanvang van het project en de restbetaling bij oplevering. We accepteren verschillende betaalmethoden voor uw gemak.

Hoe kan ik de prestaties van mijn website volgen?

We kunnen tools zoals Google Analytics integreren zodat u eenvoudig de prestaties van uw website kunt volgen, inclusief bezoekersaantallen, gebruikersgedrag en andere belangrijke statistieken. Natuurlijk moet dit wel binnen de GDPR regeltjes passen maar ook daar kunnen we mee helpen.

Biedt u ook e-mailinstellingen en -ondersteuning aan?

Ja, wij bieden ook e-mailinstellingen en ondersteuning aan als onderdeel van onze diensten. We kunnen u helpen met het opzetten van professionele e-mailadressen gekoppeld aan uw domein.

Kan de website integreren met mijn sociale media en andere online tools?

Ja, wij kunnen uw website integreren met uw sociale media en andere online tools zoals nieuwsbrieven, CRM-systemen, en meer.

Wat is het verschil tussen een op maat gemaakte website en een template-website?

Een op maat gemaakte website is volledig aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften, terwijl een template-website gebruikmaakt van een vooraf ontworpen sjabloon dat sneller en goedkoper is, maar minder uniek.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de website snel en goed presteert?

We optimaliseren onze websites voor snelheid door gebruik te maken van efficiënte codering, caching, en compressie. Daarnaast selecteren we hostingpakketten die goede prestaties bieden. De meeste webbouwers kunnen dit zelf echter niet omdat ze zelf niet de systemen beheren, als onderdeel van 040Hosting kunnen wij dit echter wel en kunnen u dus veel beter adviseren en assisteren als u veel bezoekers gaat krijgen op uw website.

Zijn er mogelijkheden voor e-commerce op de website?

Ja, wij kunnen e-commerce functionaliteiten integreren in uw website, zoals een online winkel, betalingsgateways, en productbeheer.

Welke garanties bieden jullie op jullie werk?

Wij staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden garanties op functionaliteit en prestaties. We zorgen ervoor dat uw website naar tevredenheid werkt en bieden ondersteuning voor eventuele problemen die zich voordoen.

Hoe zit het met de eigendomsrechten van de website en de content?

U heeft de volledige eigendomsrechten over uw website en de content. Na voltooiing van het project ontvangt u alle inloggegevens en bestanden, zodat u volledige controle heeft over uw website.