4.

Je website is bijna klaar om live te gaan! We hebben al hard gewerkt aan het uitvoeren van tests, en nu wacht de laatste stap. Deze laatste fase betekent meer dan alleen een lancering – het is een spannende deur naar succes voor je site.

3.

Het kiezen van een website ontwerp is de derde cruciale stap in onze samenwerking. Onze webdesigner verfijnt zijn visie met jouw input in elk stadium en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

2.

Het creëren van inhoud is net zo’n belangrijke stap om je website tot leven te brengen. Van de geschreven woorden tot de begeleidende foto’s, door alles samen te voegen maken wij het een geheel.

1.

Laat ons team je helpen het beste pakket te kiezen om je website te bouwen. Wij zijn er voor alle vragen of begeleiding die je onderweg nodig hebt.

Zet je website op met ons all-inclusive pakket! Je krijgt professionele hosting, domeinnaam registratie, veilige ssl bescherming voor een jaar – plus anti-malware detectie en dagelijkse updates om alles veilig te houden. Houd het bezoek aan de site bij via uitgebreide statistische rapporten en krijg de eerste 12 maanden zonder extra kosten advies van onze experts. Daarna hebben we je ook gedekt met lage jaarlijkse kosten voor webhostingdiensten & technisch onderhoud op doorlopende basis.

Met ikwilnueenwebsite.nl krijg je meer dan alleen een website – je krijgt toegang tot hosting op professioneel niveau die ons team persoonlijk beheert en onderhoudt. Dit betekent dat of je bedrijf nu groot of klein is, wij ervoor zorgen dat het 24/7 toegankelijk is voor al je klanten!

SEO is geen mystieke kracht, en geen enkel bedrijf kan je de toppositie op Google garanderen. Maar wat wel waar is, is dat SEO vanaf dag één deel moet uitmaken van je websiteplan – hoe magisch een goede plaatsing in zoekmachines ook lijkt! Met onze hulp creëren we een optimale basis voor succes en zorgen we ervoor dat je site naar de top van de SERP’s (search engine result pages) stijgt.

Terwijl de webdesignindustrie zich blijft ontwikkelen, blijven wij de curve voor. Onze innovatieve aanpak past de lay-out en inhoud van elke website aan, aan welk apparaat bezoekers ook gebruiken; dus ongeacht of ze op een laptop of smartphone zitten, klanten zullen snel vinden wat ze nodig hebben – wat bijdraagt aan een ononderbroken gebruikerservaring die hun aandacht gericht houdt op waar die het belangrijkst is.

Laat onze ervaren logo ontwerpers jouw perfecte website logo creëren – gemaakt met expertise en een unieke aanpak. Ons veelzijdige team van professionals werkt eraan om ervoor te zorgen dat je precies de uitstraling hebt die je nodig hebt voor succes!

Of je nu een volledige website op maat nodig hebt met alles erop en eraan, of gewoon je aanwezigheid op het web kenbaar wilt maken met een aantrekkelijke productpagina – wij hebben dat onder controle. Laat ons helpen verbluffende landingspagina’s te maken, zodat je bedrijf door iedereen gezien en gewaardeerd kan worden!

Heeft je website te weinig verkeer en presteert hij niet op mobiele apparaten? Tijd voor een opknapbeurt! We transformeren hem met moderne SEO technieken, gepolijst tot in de perfectie binnen het nieuwste CMS. Laten we ervoor zorgen dat hij zich onderscheidt van de massa – neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team werkt actief de klok rond om ervoor te zorgen dat je website altijd beschermd en bijgewerkt is. We hebben ook een veilige back-up voor je klaarstaan, dus als er toch een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt, zetten we alles snel weer online! Wees gerust dat wat er ook gebeurt – je webhosting systeem 24/7 beschermd is tegen nieuwe bedreigingen, een veilig gevoel dus.

Ons krachtige platform zorgt ervoor dat je website topprestaties levert met de nieuwste technologieën, zoals NVMe-schijven en HTTP2. Plus ons team van technische experts – die je site vanaf dag één hebben gemaakt – nemen de volledige controle om ervoor te zorgen dat hosting, statistieken, e-maildiensten en beveiliging optimaal worden beheerd voor een naadloze ervaring.

WordPress is de ruggengraat voor uw nieuwe website, en met reden! Het is een van de meest populaire content management systemen die er is, en het wordt steeds beter, met voortdurende updates. Talloze bedrijven uit alle bedrijfstakken vertrouwen op WordPress als de CMS oplossing, vanwege de gebruiksvriendelijke beheermogelijkheden.

Waarom Elke MKB een
 Website Nodig Heeft

In een wereld die steeds meer digitaal wordt, is het essentieel voor elke onderneming, groot of klein, om online aanwezig te zijn. Voor MKB’s (midden- en kleinbedrijven) is een website niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom elke MKB een website nodig heeft:

1. Online Zichtbaarheid Vergroten

Meer dan ooit zoeken mensen online naar producten en diensten. Zonder website missen MKB’s de kans om gevonden te worden door potentiële klanten. Een website dient als het digitale visitekaartje van je bedrijf en kan de eerste indruk van je bedrijf aanzienlijk verbeteren.

2. Geloofwaardigheid Opbouwen

Een professioneel ontworpen website geeft je bedrijf geloofwaardigheid. Klanten verwachten online informatie te vinden over een bedrijf voordat ze een aankoop doen. Een goede website geeft het signaal dat je bedrijf betrouwbaar is en klaar is om aan klantbehoeften te voldoen.

3. 24/7 Toegankelijk

Anders dan een fysieke winkel, die sluitingsuren kent, is een website 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Dit betekent dat klanten ook buiten normale bedrijfsuren informatie kunnen krijgen over je producten en diensten, wat kan leiden tot verhoogde verkoop en klanttevredenheid.

4. Marktbereik Uitbreiden

Met een website kun je klanten bereiken buiten je geografische locatie. Het maakt niet uit waar je klanten zich bevinden; een online aanwezigheid geeft je de mogelijkheid om een breder publiek aan te spreken, wat essentieel is voor bedrijfsgroei.

5. Marketing Verbeteren

Een website is een krachtig marketinginstrument. Het biedt een platform om je merkverhaal te vertellen, je producten en diensten te presenteren, en direct met klanten te communiceren via blogs, nieuwsbrieven en social media links. SEO (zoekmachineoptimalisatie) strategieën kunnen ook helpen om meer verkeer naar je website te trekken.

6. Klantenservice en Ondersteuning Bieden

Een website kan worden uitgerust met chatbots, FAQ’s, en contactformulieren, die allemaal helpen om vragen van klanten snel te beantwoorden. Dit verbetert de klanttevredenheid en kan helpen bij het opbouwen van langdurige klantrelaties.

7. Data en Inzichten Verzamelen

Websites kunnen worden geïntegreerd met tools zoals Google Analytics, waarmee je waardevolle data over je bezoekers kunt verzamelen. Deze data kunnen inzichten bieden in wie je klanten zijn, hoe ze je vinden, en wat ze op je website doen, waardoor je je marketingstrategieën en productaanbod kunt verbeteren.

Voor MKB’s is het hebben van een website een essentieel onderdeel van het bedrijfssucces. Het biedt niet alleen een middel voor online zichtbaarheid en klantinteractie, maar versterkt ook de geloofwaardigheid en het professionele imago. In de digitale tijdperk kan een goed ontworpen website het verschil maken tussen groei en stagnatie.

Als je klaar bent om je MKB naar een hoger niveau te tillen, bezoek dan ikwilnueenwebsite.nl om meer te ontdekken over hoe wij je kunnen helpen een professionele, aantrekkelijke en functionele website te bouwen die je bedrijfsdoelen ondersteunt.