nu een website nodig ?

Als je nu een website nodig hebt dan kunnen we je vertellen dat onze websites worden gebouwd in het populaire en professionele WordPress pakket, Waardoor ook u eenvoudig aanpassingen kan maken aan uw teksten of foto’s.

Over Ik wil nu een website .nl

Onze websites worden gebouwd in het populaire en professionele WordPress pakket, waardoor ook u eenvoudig aanpassingen kan maken aan uw teksten of foto’s

Dit is ons verhaal

Graag introduceren wij onszelf aan u

Bij 040Hosting helpen we al meer dan 20 jaar kleine bedrijven en ondernemers bij het creëren van hun online aanwezigheid. We bieden een probleemloze combinatie van webhosting en websitebouw om je in een mum van tijd op weg te helpen – snel, gemakkelijk, zodat niets tussen jou en succes staat!

Onze klanten spraken, en wij luisterden – nu kun je je complete online identiteit opbouwen met één handig pakket met ikwilnueenwebsite.nl; Met onze hostingpakketten komt de extra add-on van websitebouwservice – geen extra gedoe om ervoor te zorgen dat je bedrijf op het internet draait! Een snelle en gemakkelijke oplosing voor iedereen.

Wij zijn er voor iedereen, ongeacht de omvang of reikwijdte van je bedrijf. Van een eenmansshow tot een hightech onderneming – wij bieden iets op maat en speciaal voor jou! Dus aarzel niet: of je nu een onafhankelijke loodgieter bent, een online winkel runt of de nieuwste VR handschoen maker bent; maak vandaag nog gebruik van deze kans en maak je dromen met ons waar!

Bij ikwilnueenwebsite.nl ligt niets buiten bereik! Wij bieden de hele mikmak als het gaat om webontwikkeling – van het hosten van je site op onze supersnelle servers en het verzekeren dat de veiligheidsmaatregelen top zijn – allemaal met betrouwbare technische expertise. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je vragen hebt; we zijn er voor je bij elke stap!

Online indentiteit

Gebruik maken van onze diensten

Er is tegenwoordig niets zo belangrijk als online gevonden te worden, niet alleen via de webbrowser op de laptop of computer, maar ook op tablets en smartphones.Uw site moet dus de nodige informatie op al deze apparaten goed kunnen weergeven. Wist u dat websites steeds vaker met mobiel of tablet worden geraadpleegd gemiddeld wel 3x zo veel als met een PC, maar nog belangrijker dat bezoekers met een mobiel apparaat meteen afhaken als uw website niet werkt op hun device

  • Klanten kijken vaak even snel wat de openingstijden zijn van uw bedrijf
  • Zoeken uw telefoon nummer of contact gegevens.
  • Of willen snel wat meer over uw bedrijf leren.

Er hoeft dus niet altijd een grote website gebouwd te worden zolang de klant u maar kan vinden, voor het ene bedrijf is een online visite kaartje al meer dan voldoende voor de ander is er iets meer content aan te bevelen, ga in de schoenen van uw klant staan en kijk eens kritisch naar wat de klant wil weten als hij opzoek is naar informatie over uw product of dienst. Het hebben van een website dat zowel op een desktop computer als op mobiele apparaten werkt is tegenwoordig geen luxe meer, maar noodzakelijk.

Het zelf bouwen en beheren van een website kan veel tijd kosten, vooral als u zich ook nog zorgen moet gaan maken over de technische beveiliging van uw site die 24×7 bereikbaar is.

Hier kan ikwilnueenwebsite.nl u mee helpen, wij zorgen voor de bouw en beveiliging. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Vraag uw gratis offerte aan

7 + 1 =