Kosten van een Website

Wij begrijpen als geen ander dat als je een bedrijf start dit veel kosten met zich mee brengt, ook een website kost u weer geld (maar zal zich bijna altijd weer terug verdienen). Je kan dus best klein beginnen en groter groeien, onze pakketten helpen u hierbij.

Vraag uw gratis offerte aan

5 + 5 =

Wat zijn de kosten van een website laten maken?

en welk pakket past het beste bij uw website ?

Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website, maar vergeet dan vooral ook niet de hosting goed te regelen. Bij ons is dit standaard inbegrepen als onderdeel van onze diensten. 

Dus alle pakketten zijn inclusief Webhosting, Domein, eMail en technische updates.
Met ikwilnueenwebsite.nl heeft u zorgeloos uw website gebouwd maar ook online op super snelle servers.
En de kosten, die vallen reuze mee ! 

Waarom kiest u voor:

ikwilnueenwebsite .nl

Webhosting & eMail Inbegrepen

Bij heel veel webbouwers zal u zelf uw hosting partner moeten kiezen, of ze kiezen er een voor U. In weer andere gevallen resellen deze buro’s hun webhosting bij een hosting partner. Bij ikwilnueenwebsite.nl is dit niet het geval, wij hosten uw sites op onze eigen infrastructuur met onze eigen techneuten van 040hosting, wij weten dus wat er bij uw website past en u heeft maar 1 aanspreek punt. Dus alles onder 1 dak, wel zo veilig en makkelijk voor U.

Eigen Server nodig ?

In de meeste gevallen heeft u echt geen eigen server nodig. De standaard pakketten gaan uit van een speciaal beveiligde shared hosting omgeving. Maar mocht u toch andere wensen hebben dan kunnen we dit voor u regelen. Mochten uw bezoekers veelal uit een ander land als Nederland komen dan kunnen wij U ook helpen, onze diensten zijn beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Verenigde Staten, Singapore en Australië.

Wat bedoelen we nu met …

Webhosting inbegrepen: Bij veel website design bureau’s is de hosting niet inbegrepen of het wordt voor u bij een webhosting bedrijf ondergebracht, bij “ikwilnueenwebsite .nl” is dit niet het geval omdat we onderdeel zijn van 040Hosting. Wij hebben dus ook de technische hosting experts in huis. En u heeft geen extra kosten!

Technisch beheer: Website is klaar, alles werkt mooi, tot dat je op Maandag op kantoor komt om te zien dat uw website gehacked is. Want een website bouwen stopt niet bij het eind product, een website moet worden bijgehouden, niet alleen qua content maar ook technisch moeten er updates en patches worden geinstalleerd. Dit laatste nemen we u uit handen, wij zorgen dat uw site elke week  technisch gecontroleerd en geupdate is.

Responsive: Een website moet tegenwoordig niet alleen op een groot scherm goed werken, ook op een mobiel of tablet moet een site er goed uit zien en werken. Een responsive site past zich automatisch aan. Wij gaan hier een stapje verder in want soms wil je bepaalde content gewoon niet of anders presenteren op een klein scherm.

Wat is een WordPress CMS: Eigenlijk zou je moeten zeggen, WordPress is een CMS oftewel een Content Management System. In gewoon Nederlands is WordPress dus een website beheer systeem. Door gebruik te maken van WordPress is het voor u eenvoudig om zelf teksten aan te passen, of zelfs kleine design aanpassingen te maken. Andere bekende CMS systemen zijn Joomla en Drupal.

Onze Opties

Omdat er bij een website maken altijd meer komt kijken als een simpel pakket en we u alle mogelijkheden willen bieden hebben we een aantal opties waar u uit kunt kiezen mocht dit nodig zijn. Zo blijven we transparant en weet u waar u aan toe bent.

U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Om uw site goed gevonden te krijgen in bijvoorbeeld Google, natuurlijk bouwen we de site al zo goed mogelijk maar om beter inzicht te krijgen en specifiek op keywords te kunnen sturen is een goede SEO (zoek machine optimalisatie) noodzakelijk. Ook hierin kunnen we u ondersteunen.

EUR 75,00 per maand.

WEBSITE MONITORING

Soms is het nodig om meteen te weten als uw site of een dienst niet goed werkt, door middel van SMS, email of zelfs een telefoontje kan u op de hoogte worden gesteld dat er iets niet helemaal goed gaat, zo dat u op tijd actie kan ondernemen.

vanaf € 5,10 per maand.

j

CONTENT SCHRIJVEN

Heeft u zelf geen content om op uw website te plaatsen, dan hebben wij een groep experts die naar uw wensen de content kunnen schrijven, aangezien dit een zeer persoonlijk advies is kunnen we hier geen standaard prijs aan hangen.

op aanvraag

EXTRA DOMEINEN

Extra domeinen, of domeinen verhuizen. Wij kunnen meer dan 548 verschillende TLD’s leveren, zoals .com .net .org .nl .be .eu ; maar ook ook de nieuwe TLD’s zoals bijvoorbeeld .website

vanaf € 7,49 per jaar.

LOGO ONTWERPEN

Logos ontwerpen doen we al heel lang, een team van 5 verschillende designers gaan aan de slag om je een eerste indruk te geven, en we gaan dan verder met de designer naar keus. Zo krijgt u het logo wat het best past bij U en uw bedrijf.

Eenmalig € 219,00

AANPASSINGEN ACHTERAF

Heeft u aanpassingen nodig op uw website nadat deze is afgeleverd dan kan dat natuurlijk, vaak kan u zelf de aanpassingen maken maar heeft u geen tijd dan kan u het natuurlijk ook door ons laten doen.

€ 75,00 per uur (per min. 15 minuten).

SSL CERTIFICAAT

SSL Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV)Certificaten zijn beschikbaar via onze SSL-leveranciers. Zoals Comodo, Symantec, Thawte, RapidSSL en Certum.

Vanaf € 10.00 per jaar (Standaard SSL Gratis inbegrepen)

FOTO’S & ILLUSTRATIES

Afhankelijk van uw wensen kan het zijn dat we rechten moeten kopen van Illustraties en/of Foto’s de kosten hiervan worden doorberekend. Dit kan vanaf enkele euro’s per afbeelding tot enkele tientallen euro’s per afbeelding zijn. Als u voor deze optie kiest zullen we vooraf een prijsopgave afgeven.

Op aanvraag

EXTERNE BACKUP DIENST

Het is eenvoudig om uw back-ups te maken vanuit onze webportal, maar als je site groter wordt, is het eenvoudiger en sneller om een externe back-up dienst te gebruiken. Onze back-up service maakt het makkelijk om snel een back-up te maken voordat u een wijziging wil maken op uw website. Zo kunt u in een oogwenk terug mocht er iets fout gaan.

Vanaf € 23,00 per jaar gratis standaard inbegrepen.

STRIPPENKAART 12

Heeft u regelmatig updates nodig op uw website dan kan u ook de strippenkaart aanschaffen. Elke strip geeft u 1 uur hulp met uw website. De strippenkaart is geldig zolang de dienst bij ons wordt afgenomen.

€ 750,00 per kaart (12 uur)

CURSUS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Liever zelf de aanpassingen doen in het systeem dat kan natuurlijk. Een vereiste is wel dat u goed met computers kan omgaan en dat u enige ervaring heeft met websites.

€ 300,00 per dagdeel (Eindhoven e.o. op locatie)

STARTUP IT CONSULTING

Bezig met een nieuw bedrijf (start-up) maar heeft hulp nodig bij het bouwen van een goede IT-infrastructuur, dan kunnen we u helpen. Samen met u kijken we wat u nu nodig heeft maar ook naar wat u in de toekomst nodig gaat hebben.

€ 750,00 per dag deel (Eindhoven e.o. op locatie)

EXTRA UREN BUITEN WERKTIJD

Zoals het hoort is de webhosting bij ons natuurlijk voorzien van 24×7 support via 040Hosting. Echter heeft u urgente werkzaamheden aan de website die op Zaterdag of Zondag of buiten kantoor uren / vakanties moeten plaats vinden dan geldt er een opslag van 150% op het uur tarief.

150% opslag van het uur tarief. (per min 1 uur)

MEER OPSLAG RUIMTE

Heeft u veel email op uw account, of misschien meerdere werknemers met grote mail boxen, dan kan het zijn dat de standaard opslag capaciteit van uw account niet voldoende is. Dit kunt u uitbreiden voor nog geen 15 euro extra heeft u 1 GB extra opslag per jaar.

€ 15,00 per 1 GB per jaar.

EXTERNE HOSTING

Als u uw hosting ergens anders wil onder brengen dan kan dit, dit betekent echter dat we u een meerprijs in rekening moeten brengen.

€ 235,00 per site.

– Prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW –

Vraag uw gratis offerte aan

5 + 2 =