4.

Je website is bijna klaar om live te gaan! We hebben al hard gewerkt aan het uitvoeren van tests, en nu wacht de laatste stap. Deze laatste fase betekent meer dan alleen een lancering – het is een spannende deur naar succes voor je site.

3.

Het kiezen van een website ontwerp is de derde cruciale stap in onze samenwerking. Onze webdesigner verfijnt zijn visie met jouw input in elk stadium en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

2.

Het creëren van inhoud is net zo’n belangrijke stap om je website tot leven te brengen. Van de geschreven woorden tot de begeleidende foto’s, door alles samen te voegen maken wij het een geheel.

1.

Laat ons team je helpen het beste pakket te kiezen om je website te bouwen. Wij zijn er voor alle vragen of begeleiding die je onderweg nodig hebt.

Zet je website op met ons all-inclusive pakket! Je krijgt professionele hosting, domeinnaam registratie, veilige ssl bescherming voor een jaar – plus anti-malware detectie en dagelijkse updates om alles veilig te houden. Houd het bezoek aan de site bij via uitgebreide statistische rapporten en krijg de eerste 12 maanden zonder extra kosten advies van onze experts. Daarna hebben we je ook gedekt met lage jaarlijkse kosten voor webhostingdiensten & technisch onderhoud op doorlopende basis.

Met ikwilnueenwebsite.nl krijg je meer dan alleen een website – je krijgt toegang tot hosting op professioneel niveau die ons team persoonlijk beheert en onderhoudt. Dit betekent dat of je bedrijf nu groot of klein is, wij ervoor zorgen dat het 24/7 toegankelijk is voor al je klanten!

SEO is geen mystieke kracht, en geen enkel bedrijf kan je de toppositie op Google garanderen. Maar wat wel waar is, is dat SEO vanaf dag één deel moet uitmaken van je websiteplan – hoe magisch een goede plaatsing in zoekmachines ook lijkt! Met onze hulp creëren we een optimale basis voor succes en zorgen we ervoor dat je site naar de top van de SERP’s (search engine result pages) stijgt.

Terwijl de webdesignindustrie zich blijft ontwikkelen, blijven wij de curve voor. Onze innovatieve aanpak past de lay-out en inhoud van elke website aan, aan welk apparaat bezoekers ook gebruiken; dus ongeacht of ze op een laptop of smartphone zitten, klanten zullen snel vinden wat ze nodig hebben – wat bijdraagt aan een ononderbroken gebruikerservaring die hun aandacht gericht houdt op waar die het belangrijkst is.

Laat onze ervaren logo ontwerpers jouw perfecte website logo creëren – gemaakt met expertise en een unieke aanpak. Ons veelzijdige team van professionals werkt eraan om ervoor te zorgen dat je precies de uitstraling hebt die je nodig hebt voor succes!

Of je nu een volledige website op maat nodig hebt met alles erop en eraan, of gewoon je aanwezigheid op het web kenbaar wilt maken met een aantrekkelijke productpagina – wij hebben dat onder controle. Laat ons helpen verbluffende landingspagina’s te maken, zodat je bedrijf door iedereen gezien en gewaardeerd kan worden!

Heeft je website te weinig verkeer en presteert hij niet op mobiele apparaten? Tijd voor een opknapbeurt! We transformeren hem met moderne SEO technieken, gepolijst tot in de perfectie binnen het nieuwste CMS. Laten we ervoor zorgen dat hij zich onderscheidt van de massa – neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team werkt actief de klok rond om ervoor te zorgen dat je website altijd beschermd en bijgewerkt is. We hebben ook een veilige back-up voor je klaarstaan, dus als er toch een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt, zetten we alles snel weer online! Wees gerust dat wat er ook gebeurt – je webhosting systeem 24/7 beschermd is tegen nieuwe bedreigingen, een veilig gevoel dus.

Ons krachtige platform zorgt ervoor dat je website topprestaties levert met de nieuwste technologieën, zoals NVMe-schijven en HTTP2. Plus ons team van technische experts – die je site vanaf dag één hebben gemaakt – nemen de volledige controle om ervoor te zorgen dat hosting, statistieken, e-maildiensten en beveiliging optimaal worden beheerd voor een naadloze ervaring.

WordPress is de ruggengraat voor uw nieuwe website, en met reden! Het is een van de meest populaire content management systemen die er is, en het wordt steeds beter, met voortdurende updates. Talloze bedrijven uit alle bedrijfstakken vertrouwen op WordPress als de CMS oplossing, vanwege de gebruiksvriendelijke beheermogelijkheden.

Kosten voor het
maken van website
zonder webhosting

Wat is de prijs van een website laten maken zonder webhosting?

ALLEEN DE WEBSITE LATEN MAKEN

exclusief webhosting/domein/ssl dat wil je zelf regelen.

TOCH LIEVER MET WEBHOSTING INBEGREPEN ? KLIK DAN HIER

CONTACT WEBSITE

om te starten

€165

eenmalige kosten

Website maken zonder webhosting

2 Pagina website; e-mail, Contact formulier. Responsive (werkt op telefoon tot computer + security  beheer voor het eerste jaar.

Gratis 1e jaar Security Updates

U betaalt dus eenmalig het aangegeven bedrag, hierna betaald u niets meer, tenzij u wil dat we nog wel security updates doen op uw website (dit is sterk aanbevolen) dit is mogelijk vanaf 85.00€ per jaar voor het onderhoud op het content management systeem.

Wij bouwen uw site in het WordPress CMS zodat u zelf aanpassingen kan maken in uw teksten mocht u dat willen.

Prijzen zijn exclusief BTW

ZZP WEBSITE

complete website

€650

eenmalige kosten

Website maken zonder webhosting

5 pagina website; e-mail, Contact formulier. Responsive (werkt op telefoon tot computer)  + security beheer voor het eerste jaar.

Gratis 1e jaar Security Updates

U betaalt dus eenmalig het aangegeven bedrag, hierna betaald u niets meer, tenzij u wil dat we nog wel updates doen op uw website (dit is sterk aanbevolen) dit is mogelijk vanaf 85.00€ per jaar voor het onderhoud op het content management systeem.

Wij bouwen uw site in het WordPress CMS zodat u zelf aanpassingen kan maken in uw teksten mocht u dat willen.

Prijzen zijn exclusief BTW

MKB WEBSITE

uitgebreide website

€1600

eenmalige kosten

Website maken zonder webhosting

tot 15 Pagina’s website; e-mail, Contact formulier. Responsive (werkt op telefoon tot computer)  + security beheer voor het eerste jaar.

Gratis 1e jaar Security Updates

U betaalt dus eenmalig het aangegeven bedrag, hierna betaald u niets meer, tenzij u wil dat we nog wel security updates doen op uw website (dit is sterk aanbevolen) dit is mogelijk vanaf 85.00€ per jaar voor het onderhoud op het content management systeem.

Wij bouwen uw site in het WordPress CMS zodat u zelf aanpassingen kan maken in uw teksten mocht u dat willen.

Prijzen zijn exclusief BTW

Met ikwilnueenwebsite.nl kun je eenvoudig een herkenbare website aanwezigheid op het web laten op bouwen die je doelgroep en nieuwe klanten aantrekt! En het beste deel? Ons all-inclusive pakket omvat alles van hosting tot ontwerp – geen derden nodig – op razendsnelle servers tegen een betaalbare prijs.

Waarom kies je voor uw website te laten bouwen door:

ikwilnueenwebsite .nl

Een website bouwen op ikwilnueenwebsite.nl is een betaalbare en gemakkelijke oplossing voor iedereen die een online aanwezigheid nodig heeft. Of je nu een klein bedrijf bent of net begint, ikwilnueenwebsite.nl kan je geven wat je nodig hebt om je stempel om snel online te gaan en je merk online op te bouwen. Met gebruiksvriendelijke tools, nuttige tutorials, en de beste prijs op de markt om een website te bouwen, is het de perfecte optie voor om je website online te krijgen, we zijn DE website bouwers. Plus, wat ikwilnueenwebsite.nl nog meer onderscheidt is zijn 24/7 klantenondersteuning die klaar staat om te helpen wanneer je hulp nodig hebt – wat wil je nog meer? Met al deze voordelen en meer tegen zo’n aantrekkelijke prijs, waarom ergens anders kijken? Begin vandaag nog met het bouwen van uw droomwebsite met ikwilnueenwebsite.nl!

Onze Opties

Omdat er bij een website maken altijd meer komt kijken als een simpel pakket en we je alle mogelijkheden willen bieden hebben we een aantal opties waar jij uit kunt kiezen mocht dit nodig zijn. Zo blijven we transparant en weet jij waar je aan toe bent.

U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Om je site goed gevonden te krijgen in bijvoorbeeld Google, natuurlijk bouwen we de site al zo goed mogelijk maar om beter inzicht te krijgen en specifiek op keywords te kunnen sturen is een goede SEO (zoek machine optimalisatie) noodzakelijk. Ook hierin kunnen we je ondersteunen.

EUR 95,00 per maand.

WEBSITE MONITORING

Soms is het nodig om meteen te weten als je site of een dienst niet goed werkt, door middel van SMS, email of zelfs een telefoontje kan jij op de hoogte worden gesteld dat er iets niet helemaal goed gaat, zo dat je op tijd actie kan ondernemen.

vanaf € 5,10 per maand.

j

CONTENT SCHRIJVEN

Heb je zelf geen content om op je website te plaatsen, dan hebben wij een groep experts die naar je wensen de content kunnen (her)schrijven, aangezien dit een zeer persoonlijk advies is kunnen we hier geen standaard prijs aan hangen.

op aanvraag

EXTRA DOMEINEN

Extra domeinen, of domeinen verhuizen. Wij kunnen meer dan 548 verschillende TLD’s leveren, zoals .com .net .org .nl .be .eu ; maar ook ook de nieuwe TLD’s zoals bijvoorbeeld .website

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten in het pakket.

LOGO ONTWERPEN

Logos ontwerpen doen we al heel lang, een team van 5 verschillende designers gaan aan de slag om je een eerste indruk te geven, en we gaan dan verder met de designer naar keus. Zo krijgt je het logo wat het best past bij je bedrijf en/of website.

Eenmalig € 275,00

AANPASSINGEN ACHTERAF

Heb je aanpassingen nodig op je website nadat deze is afgeleverd dan kan dat natuurlijk, vaak kan je zelf de aanpassingen maken maar heb je geen tijd, dan kan je het natuurlijk ook door ons laten doen.

€ 95,00 per uur
(per blok van 15 minuten)

SSL CERTIFICAAT

SSL Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV)Certificaten zijn beschikbaar via onze SSL-leveranciers. Zoals Comodo, Symantec, Thawte, RapidSSL en Certum.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

FOTO’S & ILLUSTRATIES

Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat we rechten moeten kopen van Illustraties en/of Foto’s de kosten hiervan worden doorberekend. Dit kan vanaf enkele euro’s per afbeelding tot enkele tientallen euro’s per afbeelding zijn. Als je voor deze optie kiest zullen we vooraf een prijsopgave afgeven.

Op aanvraag

EXTERNE BACKUP DIENST

Het is eenvoudig om back-ups te maken vanuit onze webportal, maar als je site groter wordt, is het eenvoudiger en sneller om een externe back-up dienst te gebruiken. Onze back-up service maakt het makkelijk om snel een back-up te maken voordat je een wijziging wil maken op je website. Zo kunt u in een oogwenk terug mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

STRIPPENKAART 12

Heb je regelmatig updates nodig op je website dan kan je ook de strippenkaart aanschaffen. Elke strip geeft 1 uur hulp met je website. De strippenkaart is geldig zolang de dienst bij ons wordt afgenomen.

€ 950,00 per kaart (12 uur)
(per blok van 15 minuten)

CURSUS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Liever zelf de aanpassingen doen in het systeem dat kan natuurlijk. Een vereiste is wel dat je goed met computers kan omgaan en dat je enige ervaring hebt met websites. Wij leren je een aantal belangrijke Do’s maar ook Don’ts.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

STARTUP IT CONSULTING

Bezig met een nieuw bedrijf (start-up) maar hebt hulp nodig bij het bouwen van een goede IT-infrastructuur, dan kunnen we je helpen. Samen kijken we wat je nu nodig hebt maar ook naar wat je in de toekomst nodig gaat hebben.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

EXTRA UREN BUITEN WERKTIJD

Zoals het hoort is de webhosting bij ons natuurlijk voorzien van 24×7 support via 040Hosting. Echter heb je urgente werkzaamheden aan de website die op Zaterdag of Zondag of buiten kantoor uren / vakanties moeten plaats vinden dan geldt er een opslag van 150% op het uur tarief.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

MEER OPSLAG RUIMTE

Heb je veel email op je account, of misschien meerdere werknemers met grote mail boxen, dan kan het zijn dat de standaard opslag capaciteit van je hosting account niet voldoende is. Dit kan je uitbreiden, voor nog geen 15 euro extra heb je 1 GB extra opslag per jaar.

Niet Beschikbaar zonder het afnemen van webhosting diensten bij ons.

– Prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW –