4.

Je website is bijna klaar om live te gaan! We hebben al hard gewerkt aan het uitvoeren van tests, en nu wacht de laatste stap. Deze laatste fase betekent meer dan alleen een lancering – het is een spannende deur naar succes voor je site.

3.

Het kiezen van een website ontwerp is de derde cruciale stap in onze samenwerking. Onze webdesigner verfijnt zijn visie met jouw input in elk stadium en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

2.

Het creëren van inhoud is net zo’n belangrijke stap om je website tot leven te brengen. Van de geschreven woorden tot de begeleidende foto’s, door alles samen te voegen maken wij het een geheel.

1.

Laat ons team je helpen het beste pakket te kiezen om je website te bouwen. Wij zijn er voor alle vragen of begeleiding die je onderweg nodig hebt.

Zet je website op met ons all-inclusive pakket! Je krijgt professionele hosting, domeinnaam registratie, veilige ssl bescherming voor een jaar – plus anti-malware detectie en dagelijkse updates om alles veilig te houden. Houd het bezoek aan de site bij via uitgebreide statistische rapporten en krijg de eerste 12 maanden zonder extra kosten advies van onze experts. Daarna hebben we je ook gedekt met lage jaarlijkse kosten voor webhostingdiensten & technisch onderhoud op doorlopende basis.

Met ikwilnueenwebsite.nl krijg je meer dan alleen een website – je krijgt toegang tot hosting op professioneel niveau die ons team persoonlijk beheert en onderhoudt. Dit betekent dat of je bedrijf nu groot of klein is, wij ervoor zorgen dat het 24/7 toegankelijk is voor al je klanten!

SEO is geen mystieke kracht, en geen enkel bedrijf kan je de toppositie op Google garanderen. Maar wat wel waar is, is dat SEO vanaf dag één deel moet uitmaken van je websiteplan – hoe magisch een goede plaatsing in zoekmachines ook lijkt! Met onze hulp creëren we een optimale basis voor succes en zorgen we ervoor dat je site naar de top van de SERP’s (search engine result pages) stijgt.

Terwijl de webdesignindustrie zich blijft ontwikkelen, blijven wij de curve voor. Onze innovatieve aanpak past de lay-out en inhoud van elke website aan, aan welk apparaat bezoekers ook gebruiken; dus ongeacht of ze op een laptop of smartphone zitten, klanten zullen snel vinden wat ze nodig hebben – wat bijdraagt aan een ononderbroken gebruikerservaring die hun aandacht gericht houdt op waar die het belangrijkst is.

Laat onze ervaren logo ontwerpers jouw perfecte website logo creëren – gemaakt met expertise en een unieke aanpak. Ons veelzijdige team van professionals werkt eraan om ervoor te zorgen dat je precies de uitstraling hebt die je nodig hebt voor succes!

Of je nu een volledige website op maat nodig hebt met alles erop en eraan, of gewoon je aanwezigheid op het web kenbaar wilt maken met een aantrekkelijke productpagina – wij hebben dat onder controle. Laat ons helpen verbluffende landingspagina’s te maken, zodat je bedrijf door iedereen gezien en gewaardeerd kan worden!

Heeft je website te weinig verkeer en presteert hij niet op mobiele apparaten? Tijd voor een opknapbeurt! We transformeren hem met moderne SEO technieken, gepolijst tot in de perfectie binnen het nieuwste CMS. Laten we ervoor zorgen dat hij zich onderscheidt van de massa – neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team werkt actief de klok rond om ervoor te zorgen dat je website altijd beschermd en bijgewerkt is. We hebben ook een veilige back-up voor je klaarstaan, dus als er toch een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt, zetten we alles snel weer online! Wees gerust dat wat er ook gebeurt – je webhosting systeem 24/7 beschermd is tegen nieuwe bedreigingen, een veilig gevoel dus.

Ons krachtige platform zorgt ervoor dat je website topprestaties levert met de nieuwste technologieën, zoals NVMe-schijven en HTTP2. Plus ons team van technische experts – die je site vanaf dag één hebben gemaakt – nemen de volledige controle om ervoor te zorgen dat hosting, statistieken, e-maildiensten en beveiliging optimaal worden beheerd voor een naadloze ervaring.

WordPress is de ruggengraat voor uw nieuwe website, en met reden! Het is een van de meest populaire content management systemen die er is, en het wordt steeds beter, met voortdurende updates. Talloze bedrijven uit alle bedrijfstakken vertrouwen op WordPress als de CMS oplossing, vanwege de gebruiksvriendelijke beheermogelijkheden.

Redesign / Relaunch

In een snel evoluerende digitale wereld kan een verouderde website uw groeipotentieel beperken. Als uw website lijdt onder laag verkeer en slechte prestaties op mobiele apparaten, is het tijd voor een grondige opknapbeurt zoals een Redesign / Relaunch. Bij ikwilnueenwebsite.nl gebruiken we moderne SEO-technieken en de nieuwste CMS-oplossingen om uw website te transformeren, zodat deze niet alleen voldoet aan de huidige normen maar ook excelleert.

Waarom een Redesign / Relaunch?

Verbeterde Gebruikerservaring: Een redesign zorgt voor een frisse, gebruiksvriendelijke interface die perfect werkt op alle apparaten, vooral mobiele. Dit is essentieel om uw bezoekers te behouden en nieuwe te trekken.

Geoptimaliseerde SEO: Met de nieuwste SEO-strategieën zorgen we ervoor dat uw website beter vindbaar is in zoekmachines, wat essentieel is voor het verhogen van het verkeer en het bereiken van een breder publiek.

Modernste Technologie: We implementeren het nieuwste CMS dat niet alleen robuust en veilig is, maar ook gemakkelijk te beheren, waardoor u volledige controle krijgt over uw content.

Ons Proces

Analyse en Planning: We beginnen met een gedetailleerde analyse van uw huidige website om gebieden voor verbetering te identificeren.

Creatief Ontwerp: Onze designers werken nauw met u samen om een visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit versterkt.

Technische Implementatie: Onze ontwikkelaars zorgen voor de technische magie, van responsief design tot SEO-optimalisatie.

Lancering en Ondersteuning: Na de lancering bieden we voortdurende ondersteuning en updates om de prestaties van uw website te waarborgen.

Mis niet langer potentieel door een verouderde website. Laat ons uw online aanwezigheid herdefiniëren met een professioneel redesign. Neem contact op met ikwilnueenwebsite.nl en maak uw website weer concurrerend.