Ik wil nu een website .nl

Dan bent u aan het juiste adres, Wij helpen u met uw website. Onze dienst is voor iedereen van ZZP, MKB of grootbedrijf. Uw website is uw visitekaartje op het internet, zonder website zal u moeilijker gevonden worden, en mist u misschien net die belangrijke klant. Alle diensten zijn compleet met webhosting en technische updates elke week.

Welk pakket past bij U

en wat kost een website ?

Alle pakketten zijn inclusief Webhosting, Domein, eMail en technische updates. Dus met ik wil nu een website .nl heeft u zorgeloos uw website gebouwd maar ook online op super snelle servers.

Waarom kiest u voor:

ik wil nu een website .nl

Webhosting & eMail Inbegrepen

Bij heel veel webbouwers zal u zelf uw hosting partner moeten kiezen, of ze kiezen er een voor U. In weer andere gevallen resellen deze buro’s hun webhosting bij een hosting partner. Bij ikwilnueenwebsite.nl is dit niet het geval, wij hosten uw sites op onze eigen infrastructuur met onze eigen techneuten, wij weten dus wat er bij uw website past en u heeft maar 1 aanspreek punt. Dus alles onder 1 dak, wel zo veilig en makkelijk voor U.

Eigen Server nodig ?

In de meeste gevallen heeft u echt geen eigen server nodig. De standaard pakketten gaan uit van een speciaal beveiligde shared hosting omgeving. Maar mocht u toch andere wensen hebben dan kunnen we dit voor u regelen. Mochten uw bezoekers veelal uit een ander land als Nederland komen dan kunnen wij U ook helpen, onze diensten zijn beschikbaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Verenigde Staten, Singapore en Australië.

Wat bedoelen we nu met …

Webhosting inbegrepen: Bij veel website design bureau’s is de hosting niet inbegrepen of het wordt voor u bij een webhosting bedrijf ondergebracht, bij “ik wil nu een website .nl” is dit niet het geval omdat we onderdeel zijn van 040Hosting. Wij hebben dus ook de technische hosting experts in huis.

Technisch beheer: Website is klaar, alles werkt mooi, tot dat je op Maandag op kantoor komt om te zien dat uw website gehacked is. Want een website bouwen stopt niet bij het eind product, een website moet worden bijgehouden, niet alleen qua content maar ook technisch moeten er updates en patches worden geinstalleerd. Dit laatste nemen we u uit handen, wij zorgen dat uw site elke week  technisch gecontroleerd en geupdate is.

Responsive: Een website moet tegenwoordig niet alleen op een groot scherm goed werken, ook op een mobiel of tablet moet een site er goed uit zien en werken. Een responsive site past zich automatisch aan. Wij gaan hier een stapje verder in want soms wil je bepaalde content gewoon niet of anders presenteren op een klein scherm.

Onze Opties

Omdat er bij een website maken altijd meer komt kijken als een simpel pakket en we u alle mogelijkheden willen bieden hebben we een aantal opties waar u uit kunt kiezen mocht dit nodig zijn. Zo blijven we transparant en weet u waar u aan toe bent.
U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Om uw site goed gevonden te krijgen in bijvoorbeeld Google, natuurlijk bouwen we de site al zo goed mogelijk maar om beter inzicht te krijgen en specifiek op keywords te kunnen sturen is een goede SEO (zoek machine optimalisatie) noodzakelijk. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.

EUR 75,00 per maand

WEBSITE MONITORING

Soms is het nodig om meteen te weten als uw site of een dienst niet goed werkt, door middel van SMS, Email of zelfs een telefoontje kan u op de hoogte worden gesteld dat er iets niet helemaal goed gaat, zo dat u op tijd actie kan ondernemen.

vanaf 5,10€ per maand

j

CONTENT SCHRIJVEN

Heeft u zelf geen content om op uw website te plaatsen, dan hebben wij een groep experts die naar uw wensen de content kunnen schrijven, aangezien dit een zeer persoonlijk advies is kunnen we hier geen standaard prijs aan hangen.

op aanvraag

EXTRA DOMEINEN

Extra domeinen, of domeinen verhuizen. Wij kunnen meer dan 548 verschillende TLD’s leveren, zoals .com .net .org .nl .be .eu ; maar ook ook de nieuwe TLD’s zoals bijvoorbeeld .website

vanaf 7.49€ per jaar

LOGO ONTWERPEN

Logos ontwerpen doen we al heel lang, een team van 5 verschillende designers gaan aan de slag om je een eerste indruk te geven, en we gaan dan verder met de designer naar keus. Zo krijgt u het logo wat het best past bij U en uw bedrijf.

eenmalig 219,00€

AANPASSINGEN ACHTERAF

Heeft u aanpassingen nodig op uw website nadat deze is afgeleverd dan kan dat natuurlijk, vaak kan u zelf de aanpassingen maken maar heeft u geen tijd dan kan u het natuurlijk ook door ons laten doen.

75,00€ per uur

SSL CERTIFICAAT

SSL Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV)Certificaten zijn beschikbaar via onze SSL leveranciers. Zoals Comodo, Symantec, Thawte, RapidSSL en Certum.

vanaf 10.00€ per jaar

FOTO’S & ILLUSTRATIES

Afhankelijk van uw wensen kan het zijn dat we rechten moeten kopen van Illustraties en/of Foto’s de kosten hiervan worden doorberekend. Dit kan vanaf enkele euro’s per afbeelding tot enkele tientallen euro’s per afbeelding zijn. Als u voor deze optie kiest zullen we vooraf een prijsopgave afgeven.

Op aanvraag

EXTERNE BACKUP DIENST

Het is eenvoudig om uw backups te maken vanuit onze webportal, maar als je site groter wordt is het eenvoudiger en vaak sneller om een externe backup dienst te gebruiken. Onze backup service maakt het makkelijk om snel een backup te maken voordat u een wijziging wil maken op uw website. Zo kan u in een ookwenk terug mocht er iets fout gaan.

vanaf 23,00€  per jaar Standaard inbegrepen

STRIPPENKAART 12

Heeft u regelmatig updates nodig op uw website dan kan u ook de strippenkaart aanschaffen. Elke strip geeft u 1 uur hulp met uw website. De strippekaart is geldig zolang de dienst bij ons wordt afgenomen.

700€ per kaart (12 uur)

CURSUS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Liever zelf de aanpassingen doen in het systeem, dat kan natuurlijk. Een vereiste is wel dat u goed moet computers kan omgaan en dat u eenige ervaring heeft met websites.

175€ per uur (Eindhoven e.o. op locatie)

STARTUP IT CONSULTING

Bezig met een nieuw bedrijf (startup) maar heeft hulp nodig bij het realiseren van een goede IT infrastructuur, dan kunnen wij u helpen. Samen met u kijken we wat u nu nodig heeft maar ook naar wat u in de toekomst nodig gaat hebben.

700€ per dag deel (Eindhoven e.o. op locatie)

EXTRA UREN BUITEN WERKTIJD

Zoals het hoort is de webhosting bij ons natuurlijk voorzien van 24×7 support via 040Hosting. Echter heeft u urgente werkzaamheden aan de website die op Zaterdag of Zondag of buiten kantoor uren moeten plaats vinden dan geldt er een opslag van 100% op het uur tarief.

100% opslag van het uur tarief.

MEER OPSLAG RUIMTE

Heeft u heel erg veel email op uw account, of misschien meerdere werknemers met grote mail boxen, dan kan het zijn dat de standaard opslag cappaciteit van uw account niet voldoende is. Dit kan u uitbreiden voor nog geen 15 euro extra heeft u 1GB extra opslag per jaar.

15€ per 1 Gb per jaar

EXTERNE HOSTING

Als u uw hosting elders wil onder brengen dan kan dit, dit betekend echter dat we u een meerprijs in rekening moeten brengen.

180€ per site

Neem contact met ons op

Contact Info

Fransebaan 57
5627 JP  Eindhoven
The Netherlands

info@ikwilnueenwebsite.nl

Follow On