Betaalbare prijzen voor het laten bouwen van een professionele website

Ben je op zoek naar de kosten voor het laten bouwen van een website? Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over hoge prijzen! Wij bieden pakketten aan die speciaal zijn ontworpen voor kleine bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten – zonder dat dit veel hoeft te kosten. Het laten groeien van je bedrijf was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen!

Vraag gratis je offerte aan

Wat is de prijs van een website laten bouwen?

Met ikwilnueenwebsite.nl kun je eenvoudig een herkenbare website aanwezigheid op het web laten op bouwen die je doelgroep en nieuwe klanten aantrekt! En het beste deel? Ons all-inclusive pakket omvat alles van hosting tot ontwerp – geen derden nodig – op razendsnelle servers tegen een betaalbare prijs.

Waarom kies je voor uw website te laten bouwen door:

ikwilnueenwebsite .nl

Een website bouwen op ikwilnueenwebsite.nl is een betaalbare en gemakkelijke oplossing voor iedereen die een online aanwezigheid nodig heeft. Of je nu een klein bedrijf bent of net begint, ikwilnueenwebsite.nl kan je geven wat je nodig hebt om je stempel om snel online te gaan en je merk online op te bouwen. Met gebruiksvriendelijke tools, nuttige tutorials, en de beste prijs op de markt om een website te bouwen, is het de perfecte optie voor om je website online te krijgen, we zijn DE website bouwers. Plus, wat ikwilnueenwebsite.nl nog meer onderscheidt is zijn 24/7 klantenondersteuning die klaar staat om te helpen wanneer je hulp nodig hebt – wat wil je nog meer? Met al deze voordelen en meer tegen zo’n aantrekkelijke prijs, waarom ergens anders kijken? Begin vandaag nog met het bouwen van uw droomwebsite met ikwilnueenwebsite.nl!

Webhosting & eMail Inbegrepen

Bij ikwilnueenwebsite.nl hoef je niet te zoeken naar de juiste hostingpartner; wij verzorgen het met onze eigen infrastructuur en technici bij 040hosting zodat je website veilig onder één dak gehost wordt. Dit gebruiksgemak bespaart je tijd en garandeert tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening.

Eigen Server nodig ?

Voor de meeste scenario’s zijn de beveiliging en prestaties van onze standaard hostingpakketten voldoende – maar we begrijpen dat je soms alle bezoekers uit het buitenland komen of specifieke technische oplossingen nodig hebben, laat het ons weten; met een reeks servers op locatie en uitgebreide configuratieopties hebben we zeker precies wat je nodig hebt voor maximale snelheid van uw website!

Hierom kiest u voor Ikwilnueenwebsite.nl

Webhosting inbegrepen: Bij ikwilnueenwebsite.nl gaan we een stap verder met onze website ontwerp diensten: web hosting is inbegrepen! Plus, omdat we deel uitmaken van 040Hosting, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten – je hebt direct contact met technische experts die precies weten wat er nodig is voor succesvolle web hosting.

Technisch beheer: Website is klaar, alles werkt goed, tot dat je op Maandag op kantoor komt om te zien dat uw website gehacked is. Want een website bouwen stopt niet bij het eind product, een website moet worden bijgehouden, niet alleen qua content maar ook technisch moeten er updates en patches worden geinstalleerd. Dit laatste nemen we je uit handen, wij zorgen dat uw site elke week  technisch gecontroleerd en geupdate is.

Responsive: Websites moeten tegenwoordig goed ontworpen zijn voor elk schermformaat. Met responsive design kunnen sites moeiteloos hun formaat aanpassen, maar wij gaan nog verder door specifieke behoeften voor mobiele en tablet schermen in te passen – zodat je bij elk bezoek een ervaring op maat krijgt die precies goed is!

Wat is WordPress: WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) dat het mogelijk maakt om gemakkelijk wijzigingen aan te brengen. Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betrouwbare manier om je website up-to-date te houden, dan is WordPress het CMS bij uitstek – vergeleken met Joomla of Drupal die complexer kunnen overkomen.

Onze Opties

Omdat er bij een website maken altijd meer komt kijken als een simpel pakket en we je alle mogelijkheden willen bieden hebben we een aantal opties waar jij uit kunt kiezen mocht dit nodig zijn. Zo blijven we transparant en weet jij waar je aan toe bent.

U

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Om je site goed gevonden te krijgen in bijvoorbeeld Google, natuurlijk bouwen we de site al zo goed mogelijk maar om beter inzicht te krijgen en specifiek op keywords te kunnen sturen is een goede SEO (zoek machine optimalisatie) noodzakelijk. Ook hierin kunnen we je ondersteunen.

EUR 95,00 per maand.

WEBSITE MONITORING

Soms is het nodig om meteen te weten als je site of een dienst niet goed werkt, door middel van SMS, email of zelfs een telefoontje kan jij op de hoogte worden gesteld dat er iets niet helemaal goed gaat, zo dat je op tijd actie kan ondernemen.

vanaf € 5,10 per maand.

j

CONTENT SCHRIJVEN

Heb je zelf geen content om op je website te plaatsen, dan hebben wij een groep experts die naar je wensen de content kunnen (her)schrijven, aangezien dit een zeer persoonlijk advies is kunnen we hier geen standaard prijs aan hangen.

op aanvraag

EXTRA DOMEINEN

Extra domeinen, of domeinen verhuizen. Wij kunnen meer dan 548 verschillende TLD’s leveren, zoals .com .net .org .nl .be .eu ; maar ook ook de nieuwe TLD’s zoals bijvoorbeeld .website

vanaf € 7,49 per jaar.

LOGO ONTWERPEN

Logos ontwerpen doen we al heel lang, een team van 5 verschillende designers gaan aan de slag om je een eerste indruk te geven, en we gaan dan verder met de designer naar keus. Zo krijgt je het logo wat het best past bij je bedrijf en/of website.

Eenmalig € 275,00

AANPASSINGEN ACHTERAF

Heb je aanpassingen nodig op je website nadat deze is afgeleverd dan kan dat natuurlijk, vaak kan je zelf de aanpassingen maken maar heb je geen tijd, dan kan je het natuurlijk ook door ons laten doen.

€ 85,00 per uur (per min. 15 minuten).

SSL CERTIFICAAT

SSL Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) en Extended Validation (EV)Certificaten zijn beschikbaar via onze SSL-leveranciers. Zoals Comodo, Symantec, Thawte, RapidSSL en Certum.

Vanaf € 10.00 per jaar (Standaard SSL Gratis inbegrepen)

FOTO’S & ILLUSTRATIES

Afhankelijk van je wensen kan het zijn dat we rechten moeten kopen van Illustraties en/of Foto’s de kosten hiervan worden doorberekend. Dit kan vanaf enkele euro’s per afbeelding tot enkele tientallen euro’s per afbeelding zijn. Als je voor deze optie kiest zullen we vooraf een prijsopgave afgeven.

Op aanvraag

EXTERNE BACKUP DIENST

Het is eenvoudig om back-ups te maken vanuit onze webportal, maar als je site groter wordt, is het eenvoudiger en sneller om een externe back-up dienst te gebruiken. Onze back-up service maakt het makkelijk om snel een back-up te maken voordat je een wijziging wil maken op je website. Zo kunt u in een oogwenk terug mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Vanaf € 23,00 per jaar gratis standaard inbegrepen.

STRIPPENKAART 12

Heb je regelmatig updates nodig op je website dan kan je ook de strippenkaart aanschaffen. Elke strip geeft 1 uur hulp met je website. De strippenkaart is geldig zolang de dienst bij ons wordt afgenomen.

€ 750,00 per kaart (12 uur)

CURSUS CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Liever zelf de aanpassingen doen in het systeem dat kan natuurlijk. Een vereiste is wel dat je goed met computers kan omgaan en dat je enige ervaring hebt met websites. Wij leren je een aantal belangrijke Do’s maar ook Don’ts.

€550,00 per dagdeel (Eindhoven e.o. op locatie)

STARTUP IT CONSULTING

Bezig met een nieuw bedrijf (start-up) maar hebt hulp nodig bij het bouwen van een goede IT-infrastructuur, dan kunnen we je helpen. Samen kijken we wat je nu nodig hebt maar ook naar wat je in de toekomst nodig gaat hebben.

€950,00 per dag deel (Eindhoven e.o. op locatie)

EXTRA UREN BUITEN WERKTIJD

Zoals het hoort is de webhosting bij ons natuurlijk voorzien van 24×7 support via 040Hosting. Echter heb je urgente werkzaamheden aan de website die op Zaterdag of Zondag of buiten kantoor uren / vakanties moeten plaats vinden dan geldt er een opslag van 150% op het uur tarief.

150% opslag van het uur tarief. (per min 1 uur)

MEER OPSLAG RUIMTE

Heb je veel email op je account, of misschien meerdere werknemers met grote mail boxen, dan kan het zijn dat de standaard opslag capaciteit van je hosting account niet voldoende is. Dit kan je uitbreiden, voor nog geen 15 euro extra heb je 1 GB extra opslag per jaar.

€ 15,00 per 1 GB per jaar.

EXTERNE HOSTING

Als je de hosting ergens anders wil onder brengen, dat kan, het zal echter ook betekenen dat we je een meerprijs in rekening moeten brengen ivm met extra tijd en configuratie aanpassingen.

€ 235,00 per site.

– Prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW –

Vraag je gratis offerte aan voor het bouwen van uw website