Een WebShop laten maken

Een Webshop laten maken in WordPress is natuurlijk ook mogelijk, bij ikwilnueenwebsite.nl kunnen we een webshop voor u ontwerpen, zodat u 24h per dag uw winkel kan openen op het Internet.

Vraag uw gratis offerte aan

11 + 11 =

Goede Webshop laten maken

ikwilnueenwebsite.nl is DE webshop bouwer, neem vandaag nog contact met ons op.

Een GOEDE webshop laten maken in Eindhoven kan al vanaf € 1940,–

WooCommerce Webshop

Als basis gebruikt ikwilnueenwebsite.nl het WooCommerce WebShop systeem wat werkt onder het WordPress CMS wat voor maar liefst verantwoordelijk is voor 26% van de websites op het internet.

In onze webshop systeem kunt u alles verkopen of het nu gaat om fysieke producten, digitale producten of abonnementen, en nog veel meer.  

Integratie met betalings- systemen zoals iDeal, Paypal, CreditCards zijn uiteraard perfect te integreren in het WooCommerce WebShop systeem. Maar ook bijvoorbeeld de verzendkosten van verschillende door u aangeboden producten.

We zorgen  ook voor de hosting, zo bent u bij ons in goede handen. En weet u dat uw WebShop snel en goed werkt. 

We werken uitsluitend me hoogwaardige servers en weten alles over het configureren van een server, iets wat uniek is voor een webdesign buro. Welke wel veel verstand hebben van design, maar niet hoe ze uw WebShop online houden als je echt veel bezoekers gaat krijgen. Ikwilnueenwebsite.nl combineert deze twee belangrijke componenten voor u.

Deze unieke dienst kunnen we leveren omdat we samen met 040Hosting uit Eindhoven werken met jaren expertise in het hosten van grote evenementen, media bedrijven, bekende Nederlanders maar ook b.v. Amerikaanse artiesten en webwinkels van klein tot groot.

Niets hoeft u te stoppen om een goede website of webshop te laten maken.

Responsive Design

Website werkt goed op zowel de PC, Tablet en Mobiel het past zich automatisch aan. Dit heet Responsive Design.

Wordpress

Bouwen doen we uw site in het WordPress CMS een groot CMS systeem wat op meer dan 26% van alle websites in de wereld draait.

Google Vriendelijk

SEO zit ingebakken in onze DNA maar ook in de door ons gebouwde websites. SSL, HTTP/2, SEO, en Snelheid dat zijn enkele van de keywords die belangrijk zijn voor Google.

Webshop WooCommerce

Een webshop laten maken bij ikwilnueenwebsite.nl met het WordPress CMS geeft u de mogelijkheid om het krachtige woocommerce te installeren. Mocht dat wat teveel zijn hebben we ook eenvoudigere oplossingen om uw producten te verkopen via uw site. 

Werkzaam in heel Nederland

Professioneel Ontwerp

Makkelijk zelf updaten

Super snelle Hosting

Responsive Design

Vraag uw gratis offerte aan voor uw website in Eindhoven e.o.

8 + 6 =