4.

Je website is bijna klaar om live te gaan! We hebben al hard gewerkt aan het uitvoeren van tests, en nu wacht de laatste stap. Deze laatste fase betekent meer dan alleen een lancering – het is een spannende deur naar succes voor je site.

3.

Het kiezen van een website ontwerp is de derde cruciale stap in onze samenwerking. Onze webdesigner verfijnt zijn visie met jouw input in elk stadium en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

2.

Het creëren van inhoud is net zo’n belangrijke stap om je website tot leven te brengen. Van de geschreven woorden tot de begeleidende foto’s, door alles samen te voegen maken wij het een geheel.

1.

Laat ons team je helpen het beste pakket te kiezen om je website te bouwen. Wij zijn er voor alle vragen of begeleiding die je onderweg nodig hebt.

Zet je website op met ons all-inclusive pakket! Je krijgt professionele hosting, domeinnaam registratie, veilige ssl bescherming voor een jaar – plus anti-malware detectie en dagelijkse updates om alles veilig te houden. Houd het bezoek aan de site bij via uitgebreide statistische rapporten en krijg de eerste 12 maanden zonder extra kosten advies van onze experts. Daarna hebben we je ook gedekt met lage jaarlijkse kosten voor webhostingdiensten & technisch onderhoud op doorlopende basis.

Met ikwilnueenwebsite.nl krijg je meer dan alleen een website – je krijgt toegang tot hosting op professioneel niveau die ons team persoonlijk beheert en onderhoudt. Dit betekent dat of je bedrijf nu groot of klein is, wij ervoor zorgen dat het 24/7 toegankelijk is voor al je klanten!

SEO is geen mystieke kracht, en geen enkel bedrijf kan je de toppositie op Google garanderen. Maar wat wel waar is, is dat SEO vanaf dag één deel moet uitmaken van je websiteplan – hoe magisch een goede plaatsing in zoekmachines ook lijkt! Met onze hulp creëren we een optimale basis voor succes en zorgen we ervoor dat je site naar de top van de SERP’s (search engine result pages) stijgt.

Terwijl de webdesignindustrie zich blijft ontwikkelen, blijven wij de curve voor. Onze innovatieve aanpak past de lay-out en inhoud van elke website aan, aan welk apparaat bezoekers ook gebruiken; dus ongeacht of ze op een laptop of smartphone zitten, klanten zullen snel vinden wat ze nodig hebben – wat bijdraagt aan een ononderbroken gebruikerservaring die hun aandacht gericht houdt op waar die het belangrijkst is.

Laat onze ervaren logo ontwerpers jouw perfecte website logo creëren – gemaakt met expertise en een unieke aanpak. Ons veelzijdige team van professionals werkt eraan om ervoor te zorgen dat je precies de uitstraling hebt die je nodig hebt voor succes!

Of je nu een volledige website op maat nodig hebt met alles erop en eraan, of gewoon je aanwezigheid op het web kenbaar wilt maken met een aantrekkelijke productpagina – wij hebben dat onder controle. Laat ons helpen verbluffende landingspagina’s te maken, zodat je bedrijf door iedereen gezien en gewaardeerd kan worden!

Heeft je website te weinig verkeer en presteert hij niet op mobiele apparaten? Tijd voor een opknapbeurt! We transformeren hem met moderne SEO technieken, gepolijst tot in de perfectie binnen het nieuwste CMS. Laten we ervoor zorgen dat hij zich onderscheidt van de massa – neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team werkt actief de klok rond om ervoor te zorgen dat je website altijd beschermd en bijgewerkt is. We hebben ook een veilige back-up voor je klaarstaan, dus als er toch een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt, zetten we alles snel weer online! Wees gerust dat wat er ook gebeurt – je webhosting systeem 24/7 beschermd is tegen nieuwe bedreigingen, een veilig gevoel dus.

Ons krachtige platform zorgt ervoor dat je website topprestaties levert met de nieuwste technologieën, zoals NVMe-schijven en HTTP2. Plus ons team van technische experts – die je site vanaf dag één hebben gemaakt – nemen de volledige controle om ervoor te zorgen dat hosting, statistieken, e-maildiensten en beveiliging optimaal worden beheerd voor een naadloze ervaring.

WordPress is de ruggengraat voor uw nieuwe website, en met reden! Het is een van de meest populaire content management systemen die er is, en het wordt steeds beter, met voortdurende updates. Talloze bedrijven uit alle bedrijfstakken vertrouwen op WordPress als de CMS oplossing, vanwege de gebruiksvriendelijke beheermogelijkheden.

Waarom kiezen

voor ons wordpress

onderhoudsgemak

Wij begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom leveren wij op maat gemaakte WordPress websites die niet alleen voldoen aan uw specifieke behoeften, maar deze ook overtreffen. Onze oplossingen zijn perfect voor bedrijven die een professionele, veilige en makkelijk te beheren website willen.

Ontdek de voordelen van op maat gemaakt WordPress-beheer

Maatwerk Design: In plaats van standaardthema’s gebruiken wij WordPress als een framework om volledig unieke websites te creëren die perfect aansluiten bij uw merk en doelgroep. Uw visie wordt onze blauwdruk voor een website die niet alleen eruitziet zoals u wilt, maar ook functioneert zoals nodig.

Bewezen Betrouwbaarheid: WordPress is de basis voor sommige van de meest bezochte sites op het web, zoals bijvoorbeeld de website van The Whitehouse van de Amerikaanse overheid op whitehouse.gov. Deze sites vereisen topniveau beveiliging en prestaties, eigenschappen die wij ook leveren aan onze klanten, ongeacht de grootte van hun project.

Gebruiksvriendelijk Beheer: Wij zorgen ervoor dat uw website eenvoudig te beheren is. U krijgt een krachtig, intuïtief beheerderspaneel waarmee u content kunt bijwerken, uitbreiden en optimaliseren zonder hulp van buitenaf.

Succesverhalen van onze klanten

Klant in de Spotlight: Indoorkarting Lommel Voor Indoorkarting Lommel hebben we een dynamische, aantrekkelijke website ontwikkeld die bezoekers trekt en hen moeiteloos informeert over evenementen, prijzen en beschikbaarheid. Dankzij de gebruiksvriendelijke backend kunnen ze gemakkelijk promoties en content bijwerken, wat essentieel is voor hun snel veranderende aanbod.

Uw partner in WordPress succes

Bij ikwilnueenwebsite.nl staat u er nooit alleen voor. Ons team biedt volledige technische ondersteuning en training, zodat u zelfverzekerd de controle over uw website kunt nemen. Bovendien maakt u deel uit van een wereldwijde gemeenschap van miljoenen gebruikers en ontwikkelaars die voortdurend bijdragen aan het verbeteren van het WordPress-platform.